Corpus Christi - Sommerleir for ungdom PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator   
tirsdag 24. april 2012 21:58
Valgmenigheten vil gjerne anbefale Corpus Christi, som er en leir for ungdom mellom 15 og 40 år i Varberg (Sverige). Det er en konfesjonelt luthersk leir bygd på tradisjoner fra gudstjenestelivet. Det vil si at den inneholder mange ting fra vanlige leirer: som bibeltimer, seminarer, møter, fritidsaktiviteter og så videre. Dagen rammes inn med tidebønner (basert på vekselsanger fra Salmenes bok, skriftlesning og salmesang). Hovedspråket i undervisningen er engelsk, men en del foregår også på de andre nordiske språkene. Hovedtaler er i år Kurt Reinhardt fra Canada, sammen med mange andre talere, hvor blant annet Jan Bygstad er med fra Norge.

Tanken bak leiren er at unge mennesker skal få hjelp til å bli ført inn i Bibelen og de gudstjenestetradisjonene som fins i menighetene rundt omkring i Norden/Nord-Europa. I steden for en sommerleir med moderne lovsangsmusikk og fancy show, er noe av målet med Corpus Christi og gi de unge hjelp til å forstå og bli glad i de lutherske tradisjonene for gudstjenester, bønner og salmesang.

Tid: mandag 25. juni til torsdag 28. juni
Familier: Det tilbys barnepass under en del av samlingene.
Teologistudenter: Det blir egne samlinger under leiren for de som studerer teologi, for å knytte kontakter og få undervisning i emner som er viktige i dagens situasjon.
Antall: over 200
Reise: Skal man reise kollektivt, anbefales fly til Oslo, buss til Göteborg, og tog videre til Varberg (vestkystby i Sverige, en sommerperle).
Overnatting: Flere alternativer tilbys. Se hjemmeside.
Spørsmål: Kontakt pastor Erik A.H. Okkels eller Richard Skollevoll for spørsmål angående leiren.
Erik: tlf 91844354, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Vi regner med at det også i år blir å reise en liten gjeng fra Tromsø på denne leiren. Reiseleder/kontaktperson for reisende fra menighetene blir Richard Skollevoll.

Mer info og påmelding, se hjemmeside: www.corpuschristi.se

Se også vedlagte flyer.
Attachments:
FileBeskrivelseFile Size
 Corpus Christi - SommerleirCorpus Christi - Sommerleir for ungdom i Sverige714 Kb
LAST_UPDATED2
 
RocketTheme Joomla Templates